Genoplev Naturmødet

Ældre Udsatte voksne Handicap Landsdækkende Motion og natur Digitale og telefoniske indsatser

Naturmødet er årligt, nationalt folkemøde om og i naturen. I år foregik mødet virtuelt, og en lang række materialer er frit tilgængelige på Naturmødets hjemmeside. Se eller gense de mange debatter og oplæg mv.

Målgruppe: Alle, som har lyst til at genopleve Naturmødet hjemme fra dem selv

Leverandør af indsatsen: Naturmødet

Beskrivelse af indsatsen

Naturmødet er et årligt, nationalt folkemøde om og i naturen. Gennem tre dage omdannes den nordjyske by Hirtshals til epicenter for dansk naturdebat og naturoplevelser.

Naturmødet er vind i håret, fuglekiggere og natursyn i konflikt. Det er debat, aktiviteter og folkefest, og her mødes økologer, konventionelle, nysgerrige, naturvejledere, børn, politikere, videnskabsfolk, vinterbadere og mountainbikere.

Naturmødet er – ligesom naturen – for alle, og sammen sætter vi dagsordenen for naturdebatten i Danmark. Over tre dage udveksler vi holdninger, viden og naturglæde. Vi taler, lytter, debatterer og oplever. Og når vi tager hjem, er vi blevet lidt klogere - både på naturen og hinanden.

Naturmødet afholdes én gang om året, og foregik i år virtuelt, hvor alle interesserede havde mulighed for at følge med hjemme fra sofaen. Mødet fandt sted i maj, men en lang række materialer ligger frit tilgængelige på Naturmødets hjemmeside. Der er derfor rig mulighed for at genopleve debatter, oplæg osv. fra mødet.

Kontakt

Naturmødet, tlf: 72 33 31 09, naturmoedet@hjoerring.dk

Hvis du vil vide mere

Naturmødets website

 
Senest opdateret 11-12-2020

Vaccinehjælp

Røde Kors tilbyder bl.a. gratis ledsagelse af ældre, sårbare og personer med handicap, der skal vaccineres.

Læs om tilbuddet

Tlf. 35 29 96 60
Åben alle dage kl. 10-16.

Spørgsmål om corona

Har du spørgsmål i forbindelse med corona?