Studerende og elever

I Social- og Boligstyrelsen er vi altid på udkig efter talentfulde og ambitiøse studerende og elever, som vil være med til at gøre viden til gavn. Her kan du læse mere om, hvilke muligheder vi kan tilbyde dig, som er i gang med en uddannelse.

Elev i Social- og Boligstyrelsen

I Social- og Boligstyrelsen har vi flere elever ansat som led i deres uddannelse. Vores elever arbejder blandt andet inden for kontor og regnskab.

Lyder det interessant for dig? I Social- og Boligstyrelsen gør vi vores bedste for at sikre, at du som elev får en god og kvalificeret uddannelse inden for dit fagområde.

Som elev indgår du sammen med de øvrige medarbejdere i den daglige opgaveløsning, og du får tilknyttet en fast uddannelsesansvarlig, som er med til at planlægge dit uddannelsesforløb hos os. Vi slår ledige elevstillinger op én gang om året.

Ledige elevstillinger

Du kan også oprette en jobagent, så du automatisk får besked, når vi har en åben elevplads i Socialstyrelsen.

Bliv studentermedhjælper

At arbejde som studentermedhjælper i Social- og Boligstyrelsen er en god vej til en karriere enten i Social- og Boligstyrelsen eller i det øvrige embedsværk, når du er færdig med din uddannelse på universitetet.

Flere af vores fastansatte medarbejdere i styrelsen begyndte i sin tid som studentermedhjælpere, og vi har gode traditioner for at fastansætte studentermedhjælpere efter endt uddannelse, hvis deres kompetencer matcher den stilling, vi søger til.

Ledige stillinger som studentermedhjælper

Du kan også oprette en jobagent, så du automatisk får besked, når vi slår en stilling op som studentermedhjælper i Social- og Boligstyrelsen.

Projektorienteret forløb eller specialesamarbejde

Skal du i gang med at skrive din bacheloropgave, dit kandidatspeciale eller et større studieprojekt? Så er du velkommen til at kontakte Social- og Boligstyrelsen, hvis du har en idé til et samarbejde eller ønsker at komme i praktik.

For vi er altid interesseret i at få den nyeste viden inden for vores fagområder, og her kan du som studerende bidrage med nye spændende perspektiver. Vi kan ikke garantere dig, at vi kan gå med i et samarbejde, men vi vil gerne høre din idé alligevel.

Send dit forslag om samarbejde til HR på hr-sbst@sbst.dk.

Læs om Social- og Boligstyrelsen som arbejdsplads

Senest opdateret 12-08-2022

Mød os her

Social- og Boligstyrelsen deltager løbende på jobmesser rundt i Danmark.

Kontakt

Carina Georgi
Specialkonsulent