Udbud: Psykologisk rådgivning og akut krisehjælp

Social- og Boligstyrelsen udbyder en opgave om levering af landsdækkende psykologisk rådgivning og krisehjælp til styrelsens ansatte samt konflikthåndtering. Alle dele af opgaven skal leveres på dansk og af autoriserede psykologer. Tilbudsfrist: 15. maj 2023 kl. 12:00.

Den psykologiske rådgivning er et tilbud, som styrelsens medarbejdere kan benytte i forbindelse med både arbejdsrelaterede og private problemer, herunder akutte kriser.

Social- og Boligstyrelsen ønsker at indgå aftale med en leverandør om opgaven. 

Den udbudte opgave

Formålet med aftalen er at give medarbejderne i Social- og Boligstyrelsen nem og hurtig adgang til psykologisk rådgivning og akut krisehjælp. Baggrunden er et ønske om at styrke trivslen, undgå længerevarende sygefravær og fastholde medarbejderne i job.

Udbuddet rummer to delopgaver:

  • Psykologisk rådgivning og akut krisehjælp
  • Konflikthåndtering

For begge delopgaver gælder, at rådgivningen skal foregå på dansk og gives af autoriserede psykologer.      

Rådgivningen skal være landsdækkende. Det indebærer, at rådgivningen skal kunne foregå ved fysisk fremmøde hos psykologen, hvis medarbejderen ønsker det.

Som en mindre del omfatter aftalen også mulighed for tilkøb af ekstra psykologisk rådgivning til konflikthåndtering i sager med to eller flere parter, hvor der kan være behov for en uafhængig konfliktmægler.

Praktiske oplysninger

Tilbudsfristen er 15. maj 2023 kl. 12:00, og der forventes kontraktindgåelse ultimo juni 2023. Kontrakten løber fra 1. juli 2023 til 30. juni 2027.

Udbudsmaterialet er tilgængeligt i det digitale udbudssystem EU-Supply.

Man skal logge sig på som bruger i systemet for at kunne se materialet. Det er gratis at oprette sig, og en registrering som bruger medfører ikke en pligt til at afgive tilbud.

EU-Supply Support kan kontaktes på telefon 70 20 80 14, hvis der er brug for teknisk assistance.

Få adgang til udbudsmaterialet

Senest opdateret 14-04-2023

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her