Afsnit 2: Svære anbringelsessager

Hør andet afsnit i VISOs podcastserie 'Viden fra VISO'. I dette afsnit kan du blive klogere på særligt komplekse anbringelsessager.

Lyt på SoundCloud: Afsnit 2: Svære anbringelsessager

Læs en transskription af afsnittet her

Hvad kan vi lære af de mest komplicerede anbringelsessager? Cirka halvdelen af alle anbringelsessager med børn og unge i Danmark bryder sammen – ofte med store konsekvenser for de implicerede.

VIVE har undersøgt for Social- og Boligstyrelsen, hvad der kendetegner svære anbringelsessager med børn og unge. Hør de vigtigste pointer og opmærksomhedspunkter fra undersøgelsen – og hvordan fokus på netop disse punkter kan være med til at forbedre fremtidens anbringelsessager.

Læs mere om undersøgelsen

Medvirkende

  • Sarah Voschero Christensen, psykolog og ekstern VISO-specialist tilknyttet Poppelgården Familiecenter i Hvidovre Kommune
  • Pernille Skovbo Rasmussen, senioranalytiker i VIVE

Speak

Mads Christian Heede, journalist hos Kontekst & Lyd

Du lytter enten til podcasten ved hjælp af en podcast app eller afspiller den direkte på VISOs hjemmeside.

Har du en iPhone, en iPad eller en MacBook, kan du bruge appen ‘Podcasts’.

Hvis du bruger en PC eller har en android telefon, skal du hente en podcast app, f.eks. Spotify. På android-telefoner henter du en app via telefonens app store. 

Du kan vælge at streame eller downloade podcasten. Hvis du streamer, afspiller du podcasten direkte over internettet. Alternativt kan du downloade podcasten i app’en. Det betyder, at du kan høre den senere på tidspunkter, hvor din mobil ikke behøver at være på nettet.

Kontakt

Pia Bastrup Hagerup
VISO