VISOs rådgivning

VISO tilbyder gratis vejledende rådgivning inden for det specialiserede socialområde og specialundervisningsområdet. Her kan du læse om rådgivningen, og hvem vi tilbyder rådgivning til.

Vi samarbejder med nogle af landets dygtigste specialister på området om at rådgive om børn, unge og voksne, der er udsatte og/eller har funktionsnedsættelser.

Rådgivningen henvender sig både til kommuner, sociale tilbud og det enkelte barn, den unge eller den voksne og dennes pårørende. Rådgivningen omhandler typisk komplekse problemstillinger, der fx knytter sig til barnets, den unges eller den voksnes funktionsnedsættelser og/eller sociale problemer.

Et rådgivningsforløb kan også indeholde en udredning, hvis der ikke er et tilstrækkeligt grundlag at rådgive ud fra. Udredningen er i så fald målrettet den problemstilling, der rådgives om.

Vi tilbyder rådgivning til

  • Kommunale ledere og medarbejdere inden for det specialiserede socialområde og specialundervisningsområdet, herunder forvaltninger, PPR mv.

Læs om rådgivning til myndigheder her 

  • Udførere inden for det specialiserede socialområde og specialundervisningsområde, herunder botilbud, plejecentre mv.

Læs om rådgivning til udførere her

  • Børn, unge eller voksne, der har en problemstilling inden for det specialiserede socialområde. Du kan få rådgivning til problemstillinger, der handler om dig selv, dit barn under 18 år eller din voksne pårørende (herunder barn over 18 år).

Læs om rådgivning til borgere her

Kontakt VISO

Tlf.: 72 42 40 00

Åbningstider:
Mandag: Kl. 9 - 11.30
Tirsdag: Kl. 9 - 11.30
Torsdag: Kl. 9 - 11.30
Fredag: Kl. 9 - 11.30

Send din henvendelse til VISO nu

For at kunne igangsætte et rådgivningsforløb skal du udfylde VISOs digitale henvendelsesskema. 

Henvendelsesskema