SISO Videnscenter

Her på siden kan du læse om SISO Videnscenter og de forskellige muligheder indenfor rådgivning i sager om vold og seksuelle overgreb mod børn og unge.

SISO – Videnscenter for sociale indsatser ved vold og seksuelle overgreb mod børn – er det nationale videnscenter til bekæmpelse af vold og seksuelle overgreb mod børn.

Formålet med SISO er at indsamle, bearbejde og formidle viden om sociale indsatser mod vold og seksuelle overgreb mod børn, herunder at deltage i relevante nationale og internationale netværk.

SISO tilbyder gratis rådgivningsforløb til kommuner via projektet "SISO Rådgivning om overgreb til kommuner". Indsatsen har til formål at styrke forebyggelse, tidlig opsporing og håndtering af overgreb mod børn og unge:

SISO Rådgivning om overgreb til kommuner

SISO har udgivet eller iværksat en række undersøgelser og andre udgivelser på området:

Udgivelser om overgreb

Har du brug for yderligere viden, kan du også læse mere på Vidensportalen. Her kan man bl.a. læse om omfanget af overgreb, risiko- og beskyttelsesfaktorer og sagsbehandlingen.

Klik her for at læse mere om Vidensportalens temaer om overgreb og vold i hjemmet

Senest opdateret 24-02-2022

Kontakt

Julia Kim Schweitzer
Specialkonsulent

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her