Webinar

Se med når vi via en række webinar tilbyder inspiration til, hvordan barnets lov kan omsættes i praksis – blandt andet i forhold til udredningsværktøjet og ICS-skabeloner.

Som en del af kompetenceudviklingen i barnets lov er det muligt at deltage i en række virtuelle webinar med det formål at klæde dig på til at arbejde med barnets lov. Webinarerne spænder bredt og har forskelligt fokus og forskellige målgruppe.

Få et overblik over hvilke webinar her:

I september og oktober 2023 tilbød vi tematiserede webinarer målrettet alle børne- og ungerådgivere i landets kommuner om barnets lov. Webinarerne er optaget og kan tilgås af alle interesserede.

Målrettet myndighedsrådgivere på børne- og ungeområdet.

Find webinarerne her

I maj 2024 offentliggør vi tre optagede webinar med undervisning i barnets lov. Webinarene er udviklet af VIA University College, Københavns Professionshøjskole og UCL.

Målrettet ledere og medarbejdere fra udførerområdet.

Sammen med ledere fra myndighed, almen- og udførerområdet sætter vi fokus på, hvordan I som ledelse kan understøtte kvaliteten i anbringelsen og i det tværgående samarbejde samt hvordan I kan anvende anbefalingerne til udvikling af jeres faglige praksis på anbringelsesområdet. Det gør vi igennem to webinarer med oplæg og paneldebatter om de tre publikationer med anbefalinger til god kvalitet i anbringelsen.

Første webinar afholdes den 22.maj 2024 fra kl. 12.30-15.00 og har fokus på anbefalingerne om den gode anbringelse. Andet webinar afholdes den 27. maj 2024 fra kl.12.30-15.00 og har fokus på anbefalingerne om skånsomme skift i anbringelsen og anbefalingerne om samarbejde og støtte til forældre med børn i anbringelse.

I kan læse om og tilmelde jer webinarerne her:

Find anbefalinger om den gode anbringelse her

Find anbefalinger om skånsomme skift i anbringelsen her

Find anbefalinger om samarbejde og støtte til forældre med børn i anbringelse her

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her