Kurser

Vi afholder en række kurser målrettet forskellige målgrupper med det formål at give dig et overblik over for eksempel de nye regler som følger med barnets lov.

Som en del af kompetenceudviklingen i barnets lov er det muligt at deltage i en række forskellige kurser om barnets lov. Formålet med kurserne er at give dig et overblik over de nye regler, intentionerne med barnets lov og metoder til, hvordan arbejdet i praksis kan se ud. Kurserne er målrettet forskellige målgrupper.

Få et overblik over hvilke kurser her:

Todageskursus for myndighedsrådgivere med undervisning i barnets lov. Undervisningen gennemføres af VIA University College, Københavns Professionshøjskole og UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

Målrettet myndighedsrådgivere på børne- og ungeområdet.

Tidspunkt: 2023 og 2024

Læs mere her

Opfølgningskurset til børne- og ungerådgivere om barnets lov. Undervisningen gennemføres af VIA University College, Københavns Professionshøjskole og UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

Målrettet myndighedsrådgivere på børne- og ungeområdet.

Tidspunkt: 4. kvartal 2024

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her