Om SSP-uddannelsen

Forebyggelse Kriminalitet

Social- og Boligstyrelsen udbyder en gratis SSP-uddannelse, som har til formål at opkvalificere SSP-medarbejderes kompetencer.

SSP-uddannelsen er etableret som et led i aftalen ”’Aftale om en reform af indsatsen mod ungdomskriminalitet – Alle handlinger har konsekvenser’.

Uddannelsen henvender sig til SSP-medarbejdere og SSP-konsulenter på forskellige niveauer og undervisningen tager udgangspunkt den enkelte SSP-medarbejders praksis.

Læs om aftalen her

Uddannelsen har til formål at styrke en ensartet og systematisk tilgang til og kvalitet i SSP-arbejdet tværs af kommuner og andre myndigheder.

Uddannelsen giver SSP-konsulenter og SSP-medarbejdere redskaber til at opfange tendenser og signaler i forhold til børn og unge i lokalområdet, som kræver handling.

SSP-uddannelsen består af i alt fem moduler.

Læs mere om modulerne her

Ønsker du at få mere viden om SSP-samarbejdet og muligheder for opkvalificering kan du læse mere hos Det kriminalpræventive råd og SSP-samrådet.

Læs mere om SSP-samrådet her 

Læs mere om det Kriminalpræventive råd her

Webinar i februar

Er du eller dine kolleger interesseret i at høre mere om SSP-uddannelsen, inden I evt.  melder jer til et modul, så vær med til vores webinar i januar 2024, hvor vi fortæller lidt mere om uddannelsen og de enkelte moduler. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål. 

Webinaret afvikles over Zoom og holdes to gange den 6. februar 2024 kl. 9-10 og kl 14.30-15.30. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig og skal ske senest 5. februar 2024 kl 12.00.

Tilmeld dig webinaret kl 9-10

Tilmeld dig webinaret kl 14.30-15.30

Kontakt

SSP-uddannelsens postkasse