Podcasts

Social- og Boligstyrelsen udgiver podcasts med relevans for socialområdet. Her på siden kan du læse nærmere om, hvor du kan høre dem og hvordan du finder dem.

Social- og Boligstyrelsen podcasts findes på lydtjenesten SoundCloud. Herfra har vi på hjemmesiden indlejret de relevante afsnit. Hvis du ønsker at lytte til alle vores afsnit, kan du finde dem på SoundCloud, hvor de også er organiseret i playlister.

Lyt til Social- og Boligstyrelsens podcasts på SoundCloud

Du kan som sagt lytte til nogle af podcast-afsnittene direkte på hjemmesiden eller SoundCloud, men du kan også afspille dem på andre platforme. Du kan eksempelvis bruge Google Podcasts, Apple Podcasts eller Spotify til at afspille de forskellige afsnit:

Lyt til Social- og Boligstyrelsens podcasts på Apple Podcasts

Lyt til Social- og Boligstyrelsens podcasts på Spotify

Lyt til Social- og Boligstyrelsens podcasts på Google Podcasts

Du kan med fordel downloade de relevante apps til din telefon eller tablet for at forbedre lytteoplevelsen. Hertil kan det være en fordel at downloade podcasten og dens afsnit, så du kan høre afsnittene senere uden at være på nettet.

Hent SoundCloud til dit device her

Hent Spotify til dit device her

Hent Apple Podcasts til dit device her

Oplever du nogen udfordringer med at afspille vores podcasts, på en af de nævnte platforme, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt

Jesper Burgdorff Johansen
Webredaktør