Sociale indsatser, der virker - Om ’Strategi for Udvikling af den Sociale Indsats’

Socialstyrelsen2022

Pjecen har afsæt i Social- og Ældreministeriets ’Strategi for Udvikling af den Sociale Indsats’ (SUSI) og er målrettet kommuner og andre aktører på det sociale område, der har en vigtig rolle i udviklingen og udbredelsen af den sociale indsats.

Omdrejningspunktet i ’Strategi for Udvikling af den Sociale Indsats’ (SUSI) er en fasemodel, der definerer vejen fra identificering af et socialt problem til modning og afprøvning af en veldokumenteret indsats, som kan udbredes i hele landet.

Socialstyrelsen inviterer med strategien kommuner og andre aktører på det sociale område ind i et fælles udviklingsrum, hvor den samlede viden og erfaringer bringes i spil.  

I pjecen beskrives det konkrete indhold i de fire faser nærmere, og det fremhæves, hvordan kommuner eller andre aktører på det sociale område kan blive en del af udviklingsarbejdet med det formål at generere viden på et nationalt niveau og derved være med til at udvikle en social indsats, der virker. 

Pjecen har fokus på, hvad kommunerne får ud af at deltage i et samarbejde omkring udvikling og afprøvning af sociale indsatser, og hvad det indebærer at være med.


 
Hent publikationen

Bestil trykt udgave

Skriv i kommentarerne, hvis du har særlig ønsker

Har du kommentarer til din bestilling skriv her

Felter med (*) skal udfyldes