Tilmelding til SSP-uddannelsen i 2024

06-12-2023

Er du SSP-konsulent? Eller er du ansat i en kommune og arbejder primært med SSP? Så har du nu mulighed for at tilmelde dig et eller flere af SSP-uddannelsens moduler i 2024 og styrke dine kompetencer til at arbejde systematisk med kriminalitetsforebyggelse. Det er gratis at deltage.

Social- og Boligstyrelsen udbyder en national SSP-uddannelse. Uddannelsen sigter på at styrke SSP-medarbejdere i deres kriminalitetsforebyggende arbejde og understøtte en fælles tilgang på tværs af myndigheder og sektorer. 

Den samlede SSP-uddannelsen består af et grundmodul og en række temamoduler og giver kompetencer til at arbejde systematisk, helhedsorienteret og vidensbaseret med kriminalitetsforebyggelse.

Moduler i 2024

Du kan læse mere om de enkelte moduler nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig grundmodulet og temamodul 3. Tilmeldingen til temamodul 4 åbner snarest muligt. 

Grundmodul: Basisviden om rammerne for SSP-samarbejdet (Sjælland og Fyn)

Temamodul 3: Udvikling af sociale interventioner i SSP-samarbejdet (Odense og København)

Temamodul 4: Målrettet og strategisk kommunikation i SSP-samarbejdet (Jylland)

Målgruppe

For at deltage på et eller flere af SSP-uddannelsens moduler er det en forudsætning, at du har en funktion i SSP-samarbejdet i din kommune.

Læs, hvem de specifikke moduler henvender sig til

Praktisk

Det er gratis at deltage på modulerne.

Modulerne kan alle tages uafhængigt af hinanden og kan tages i vilkårlig rækkefølge. Der er fx ikke krav om, at man skal have taget grundmodulet for at kunne tage et eller flere af temamodulerne. 

Webinar i februar

Er du eller dine kolleger interesseret i at høre mere om SSP-uddannelsen, inden I evt.  melder jer til et modul, så vær med til vores webinar i januar 2024, hvor vi fortæller lidt mere om uddannelsen og de enkelte moduler. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål. 

Webinaret afvikles over Zoom og holdes to gange den 6. februar 2024 kl. 9-10 og kl 14.30-15.30. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig og skal ske senest 5. februar 2024 kl 12.00.

Tilmeld dig webinaret kl 9-10

Tilmeld dig webinaret kl 14.30-15.30

Kontakt

Julie Møller-Høy Worm

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her