Film - Lad ikke det usagte være det sidste ord

Det tidligere Socialstyrelsen har lanceret tre korte film om mødet mellem fagprofessionelle og borgere i prostitution og prostitutionslignende relationer. Filmene viser udfordringer, der kan opstå, når fagprofessionelle møder borgere, der bytter eller sælger sex. Få også inspiration til den gode snak om prostitution og prostitutionslignende relationer.

Prostitution - lad ikke det udsagte være det sidste ord

Taler du med borgere om prostitution, eller lader du det usagte være det sidste ord? Filmen viser udfordringer, der opstår, når fagprofessionelle møder borgere, der bytter eller sælger sex. En samtale, som kan være forbundet med tabu og berøringsangst.

Se filmen i fuld størrelse (Youtube.com)

Ung, sugardating og prostitution

Både piger og drenge bytter seksuelle ydelser for gaver, tjenester og penge. Taler du med de unge om det? Filmen kan gøre dig klogere på unges sugardating og gråzoneprostitution.

Se filmen i fuld størrelse (Youtube.com)

Tag hul på samtalen om prostitution

Taler du om prostitution og prostitutionslignende relationer? Prostitution handler om meget mere end at sælge sex. Det handler også om økonomi, misbrug og sociale relationer. Prostitution kan være det bagvedliggende problem, der hindrer, at sociale indsatser virker.

Se filmen i fuld størrelse (Youtube.com)

Samtale om prostitution

Det kan være vanskeligt at tale om at sælge sex. Filmen kan give dig nogle ideer til, hvornår og hvordan du kan tale om prostitution. Spørg ind til prostitution, ligesom du spørger om andre sociale problemer, og brug din faglighed, som du plejer.

Se filmen "Samtale om prostitution" (Youtube.com)

Senest opdateret 01-03-2022