Udmøntning af tilskud og ny puljekalender

23-05-2023

Finansloven er nu vedtaget. Social- og Boligstyrelsen kan dermed begynde at udmønte både driftstilskud og direkte tilskud. Der er samtidig offentliggjort en opdateret puljekalender, der giver overblik over ansøgningspuljerne i 2023 på social- og ældreområdet, og hvornår de kan søges.

Finansloven for 2023 er nu blevet vedtaget af Folketinget. Social- og Boligstyrelsen kan dermed påbegynde udmøntning af de nye tilskud på Social- og Ældreområdet, der fremgår af finansloven.

Ny puljekalender

I forlængelse af finansloven har Social- og Boligstyrelsen samtidig offentliggjort en opdateret puljekalender for 2023 for ansøgningspuljer på social- og ældreområdet.

I kalenderen fremgår formålet med de forskellige puljer, puljernes målgrupper og hvem, der kan søge (ansøgerkreds).

Det fremgår også, hvornår de forskellige puljer forventes at blive udmeldt og udmøntet. Potentielle ansøgere kan derfor bruge kalenderen til at planlægge, hvornår de skal udarbejde deres ansøgning.

Årskalenderen bliver desuden løbende suppleret med månedskalendere med mere præcise tidspunkter for, hvornår aktuelle puljer forventes udmeldt og udmøntet.

Se puljekalenderen for 2023

 

Kontakt

Tilskudsadministration

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her