Pulje: Omsorgspladser for borgere i hjemløshed

25-10-2023

Der er udmeldt en ansøgningspulje til omsorgspladser for borgere i hjemløshed, der har været indlagt. Ansøgningsfrist: 22. november 2023 kl. 12:00.

Borgere i hjemløshed, der har været indlagt på hospitalet, kan have et særligt behov for en omsorgsplads, hvor de kan komme sig.

En omsorgsplads er et kortvarigt ophold på et tilbud, hvor personalet og de fysiske rammer kan sikre tilstrækkelig ro, hvile og mulighed for restitution.

Social- og Boligstyrelsen har udmeldt en ansøgningspulje på 13,0 mio. kr. til etablering af sådanne omsorgspladser.

Målgruppe

Målgruppen er borgere i hjemløshed, som har brug for samtidig sundhedsfaglig og socialfaglig støtte i en kortere periode umiddelbart efter en hospitalsindlæggelse.

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist den 22. november 2023 kl. 12:00.

Hvem kan søge?

Ansøgningspuljen kan søges af NGO’er.

Ansøgere skal være opmærksomme på, at der skal anvendes MitID Erhverv (med organisationens CVR-nummer) ved oprettelse og indsendelse af ansøgninger. 

Yderligere oplysninger og adgang til at søge puljen

Informationsmøde

Social- og Boligstyrelsen afholder virtuelt informationsmøde den 31. oktober 2023 kl. 10:00, hvor der orienteres nærmere om puljen og ansøgningsprocessen. 

Tilmeld dig informationsmødet her

 

Kontakt

Tilskudsadministration

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her