Nyt system bag vores hjemmesider

12-01-2023

Indholdet er det samme, men systemet bag Socialstyrelsen.dk, Vidensportalen.dk og CMM.dk er udskiftet, og der er foretaget mindre ændringer af designet.

Vi har udskiftet den tekniske platform bag Socialstyrelsen.dk, Vidensportalen.dk og hjemmesiden for Center mod Menneskehandel, CMM.dk. Udskiftningen er primært foretaget for at sikre højere sikkerhed på vores tekniske systemer. Samtidig giver det nye system bedre muligheder for at sikre tilgængeligheden for mennesker med handicap. Indhold og struktur på siderne er den samme.

Når den tekniske platform udskiftes, sker der samtidig mindre ændringer af det visuelle udtryk. Derfor vil I som brugere opleve, at de tre websites ser lidt anderledes ud. Bl.a. er skrifttypen udskiftet, og siderne er generelt blevet mere luftige.

Noterer man fejl som bruger af en af hjemmesiderne, er man som altid velkommen til at kontakte os på e-mail. Skriv til: web@socialstyrelsen.dk

 

Kontakt

Jesper Burgdorff Johansen
Webredaktør

Styrelsen hedder nu Social- og Boligstyrelsen og har fået nye opgaver. Hjemmesiden vil løbende blive opdateret i overensstemmelse hermed.

Læs mere