Nyt år, nyt navn og nye kolleger

12-01-2023

Vi får nye opgaver og skifter navn til Social- og Boligstyrelsen. De nye opgaver vedrører områderne bolig og byggeri, som før er blevet varetaget i Bolig- og Planstyrelsen.

I forlængelse af dannelsen af Social-, Bolig og Ældreministeriet skal vi fremover løfte opgaver på områderne om bolig og byggeri, som tidligere blev løst i Bolig- og Planstyrelsen. Samtidig skifter vi navn og hedder nu Social- og Boligstyrelsen.

Nye kolleger og ny vicedirektør

Det betyder, at vi siger velkommen til et stort hold nye kollegaer og til vores nye vicedirektør for bolig og byggeri, Lise Aaen Kobberholm, fra den tidligere Bolig- og Planstyrelse. Disse medarbejdere vil fortsat have base i København.

”Jeg glæder mig rigtig meget til det fremtidige samarbejde med alle de medarbejdere, der bliver en del af Social- og Boligstyrelsen. Vi ser frem til de spændende opgaver, der ligger foran os, og de mange nye faglige muligheder, vi får sammen. Vi vil på alle måder gøre, hvad vi kan, for at vores nye kolleger får en rigtig god modtagelse i vores organisation og ser frem til dialogen med vores nye samarbejdspartnere,” siger Ellen Klarskov Lauritzen, direktør for Social- og Boligstyrelsen.

Hjemmesiden opdateres løbende

Hjemmesiden opdateres løbende som følge af ændringen. På BPST.dk findes fortsat hjemmesiden vedr. byggeri, bolig og Christiania.

Læs mere på BPST.dk
 

Kontakt

Thomas Danielsen
Kommunikationskonsulent

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her