Pulje: Støtte til pårørende til mennesker med handicap

06-05-2021

Der er udmeldt en ansøgningspulje til støtte til aktiviteter for pårørende til mennesker med handicap. Aktiviteterne skal bidrage til at pårørende får styrket trivsel og livskvalitet. Ansøgningsfrist: 17. juni 2021 kl. 12.00.

Socialstyrelsen har udmeldt en ansøgningspulje på 18,5 mio. kr. til landsdækkende handicaporganisationer og –foreninger, herunder paraplyorganisationer, organisationer målrettet et specifikt handicap, pårørendeorganisationer, forældreorganisationer og ungdomshandicaporganisationer.

Med ansøgningspuljen kan organisationerne få tilskud til forskellige former for aktiviteter, der yder vejledning, støtte og rådgivning til pårørende til mennesker med handicap. Det kan fx være i form af individuelle forløb hos pårørendekonsulenter, men det kan også være andre former for aktiviteter som fx gruppeforløb eller kurser.

Formålet er at yde støtte til aktiviteter, som styrker målgruppens trivsel og livskvalitet.

Socialstyrelsen står for en erfaringsopsamling af projekterne og vil derfor indsamle data fra projekterne.

Målgruppe

Pårørende til børn, unge og voksne med handicap.

Ansøgningsfrist

17. juni 2021 kl. 12.00

Hvem kan søge?

Ansøgningspuljens ansøgerkreds er landsdækkende handicaporganisationer og –foreninger.

Ansøgere skal være opmærksomme på, at der skal anvendes en NemID-medarbejdersignatur (med foreningens CVR-nr.) ved oprettelse og indsendelse af ansøgninger via e-boks.

Yderligere oplysninger og adgang til at søge puljen

Senest opdateret 06-05-2021

Kontakt

Tilskudsadministration

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her