Pulje: Støtte til landsdækkende frivillige sociale organisationer 2020

10-02-2020

Der er udmeldt en ansøgningspulje til støtte til landsdækkende frivillige sociale organisationer (ULFRI). Ansøgningsfrist: 3. april 2020 kl. 12.00.

Socialstyrelsen har udmeldt en ansøgningspulje til driftsstøtte. Formålet med ansøgningspuljen er at fremme den frivillige sociale indsats i landet ved at styrke landsdækkende frivillige organisationer, der har et socialt formål.

Ansøgningspuljen er minimum på 56,1 mio. kr. Det endelige beløb til udmøntning afhænger af regnskabet for Danske Spil for 2019. Det endelige beløb kendes, inden ansøgningspuljen udmøntes.

Målgruppe

Målgruppen er borgere, som har lovligt ophold i Danmark, og som har behov for en social indsats.

Hvem kan søge?

Ansøgerkredsen er landsdækkende frivillige sociale organisationer, der yder en social indsats for en målgruppe inden for det sociale område.

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist den 3. april 2020 kl. 12.00.

Ansøgere skal være opmærksomme på, at der skal anvendes en NemID-medarbejdersignatur (med foreningens CVR-nr.) ved oprettelse og indsendelse af ansøgninger via e-boks.

Yderligere oplysninger og adgang til at søge puljen

Der er foretaget en rettelse til denne nyhed den 14. marts 2020. Ansøgningsfristen er ændret fra den 20. marts til den 3. april 2020 kl. 12:00. Red.

 

 

 

Senest opdateret 14-03-2020

Kontakt

Tilskudsadministration

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her