Pulje: Landdækkende, frivillige organisationers uddeling af julehjælp

19-05-2020

Der er udmeldt en ansøgningspulje til landdækkende frivillige organisationers uddeling af julehjælp. Ansøgningspuljen udmøntes som noget nyt for en toårig projektperiode, og ansøgere skal således uddele julehjælp i både 2020 og 2021. Ansøgningsfrist: 26. juni 2020 kl. 12.00

Socialstyrelsen har udmeldt en ansøgningspulje på 9,7 mio. kr. til landsdækkende, frivillige organisationers uddeling af julehjælp i 2020 og 2021.

Formålet med ansøgningspuljen er at yde tilskud til landsdækkende frivillige organisationer, der foretager uddeling af julehjælp til børnefamilier, som er både økonomisk klemte og socialt udsatte, og som ikke har råd til at holde jul med mad og gaver.

Julehjælpen uddeles bl.a. i form af mad, gaver og økonomisk støtte og kan uddeles i forbindelse med de landsdækkende frivillige organisationers egne julearrangementer.

Bemærk: Ny toårig projektperiode

Som noget nyt udmøntes ansøgningspuljen én gang hvert andet år med en toårig projektperiode. Der er afsat i alt 4,85 mio. kr. i hvert projektår, og ansøgere skal uddele julehjælp i begge år. Ansøgere skal være opmærksomme på, at ændringen betyder, at ansøgningspuljen ikke vil blive udmeldt i 2021.

Målgruppe

Ansøgningspuljens målgruppe er børnefamilier, som er både økonomisk klemte og socialt udsatte, og som ikke har råd til at holde jul med mad og gaver.

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist d. 26. juni 2020 kl. 12.00.

Hvem kan søge?

Ansøgningspuljen kan søges af landsdækkende frivillige organisationer, der uddeler julehjælp i 2020 og 2021.

Ansøger skal være opmærksom på, at der skal anvendes en medarbejdersignatur ved indsendelse af ansøgninger.

Yderligere oplysninger og adgang til at søge puljen

Senest opdateret 19-05-2020

Kontakt

Tilskudsadministration

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her