Pulje: Handicappuljen

10-02-2020

Der er udmeldt en ansøgningspulje til koloniophold, familieferier i ind- og udland samt kursusvirksomhed for børn og unge med handicap samt deres forældre og søskende. Der er ansøgningsfrist 16. april 2020 kl. 12.00.

Socialstyrelsen har udmeldt Handicappuljen på 12,8 mio. kr.

Ansøgningspuljens formål er at yde støtte til koloniophold, familieferier i ind- og udland og kursusvirksomhed for børn og unge med handicap samt deres forældre og søskende.

Målgruppe

Ansøgningspuljens målgruppe er børn og unge med handicap samt deres forældre og søskende. Børn og unge med handicap er her defineret som unge under 25 år.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 16. april 2020 kl. 12.00.

Hvem kan søge?

Ansøgerkredsen er landsdækkende handicaporganisationer og -foreninger.

Der skal være tale om organisationer/foreninger, hvis primære formål er at repræsentere mennesker med et eller flere bestemte handicap fx autisme og sklerose. Foreninger, hvis primære formål ikke alene relaterer sig til en målgruppe af mennesker med handicap, men i stedet har et bredt målgruppefokus, anses ikke for at være omfattet af ansøgerkredsen.

Ansøgere skal være opmærksomme på, at der skal anvendes en NemID-medarbejdersignatur ved oprettelse og indsendelse af digitale ansøgninger.

Yderligere oplysninger og adgang til at søge puljen

Der er foretaget en rettelse til denne nyhed den 14. marts 2020. Ansøgningsfristen er ændret fra den 27. marts til den 16. april 2020 kl. 12:00. Red.

Senest opdateret 14-03-2020

Kontakt

Tilskudsadministration

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her