Pulje: Landsdækkende, frivillige organisationers uddeling af julehjælp

10-04-2024

Der er udmeldt en ansøgningspulje til støtte til landsdækkende, frivillige organisationers uddeling af julehjælp. Ansøgningsfrist: 15. august 2024 kl. 12.

Social- og Boligstyrelsen udmeldt en ansøgningspulje på 11,0 mio. kr. til støtte til landsdækkende, frivillige organisationers uddeling af julehjælp i 2024 og 2025.

Julehjælpen kan uddeles i forbindelse med organisationernes egne julearrangementer. Hjælpen består typisk af fødevarer til en julemiddag og eventuelt en julegave til børnene. Julehjælpen kan udleveres som naturalier, gavekort til fødevarebutikker, legetøjskæder, sportsbutikskæder eller lignende.

Ansøgningspuljen udmøntes én gang hvert andet år med en toårig projektperiode. Der er afsat i 5,5 mio. kr. i hvert projektår, og ansøgere skal uddele julehjælp i både 2024 og 2025.

Målgruppe

Ansøgningspuljens målgruppe er socialt udsatte familier med børn, der er økonomisk klemte, og som ikke har råd til at holde jul med mad og gaver. 

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er 15. august 2024 kl. 12:00.

Hvem kan søge?

Ansøgningspuljen kan søges af landsdækkende, frivillige organisationer, der foretager uddeling af julehjælp i 2024 og 2025.

Ansøgere skal være opmærksomme på, at der skal anvendes MitID Erhverv (med foreningens CVR-nummer) ved oprettelse og indsendelse af ansøgninger via tilskudsportalen.

Yderligere oplysninger og adgang til at søge puljen

Informationsmøde

Der vil være mulighed for at deltage i virtuelt informationsmøde den 14. maj 2024, hvor der informeres nærmere om puljen og ansøgningsprocessen.

Tilmelding til informationsmøde

 

 

Kontakt

Tilskudsadministration

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her