Nu er der nye tal på social.dk

07-02-2024

Kender du social.dk? Her formidler vi viden om socialområdet på en lettilgængelig måde. Vi har netop opdateret datauniverset med tal for 2022 for alle sitets fokusområder, bl.a. ADHD, autisme og vold i nære relationer. Som noget nyt er der nu også data om udviklingshæmning og hjerneskade.

Vi har netop opdateret datauniverset på social.dk med tal fra 2022 for alle sidens fokusområder, bl.a. ADHD, autisme, og vold i nære relationer.

Som noget nyt kan du nu også finde tal om børn, unge og voksne med  udviklingshæmning eller erhvervet hjerneskade.

Du kan finde centrale tal for din kommune, nabokommunen og for hele landet. Tallene kan du finde som tabeller, figurer eller grafer.

Find de nye tal og læs mere på social.dk

Hvad er social.dk?

Social.dk er et nyt samlet udstillingsvindue for viden, vi har på socialområdet.

På social.dk binder vi data, viden og anbefalinger sammen på en helt ny måde. Vi giver nyt liv til viden og data, bl.a. via nye datakombinationer og et stort fokus på let tilgængelighed og anvendelse for alle.

Man kan finde centrale tal om alle kommuner og sammenligne dem på tværs. Og man kan få viden om gode og virksomme indsatser over for udsatte børn, unge og voksne og personer med handicap.

 

Kontakt

Trine Cecilie Hansen Stage
Programleder

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her