Webindhold fra Bpst.dk er nu flyttet til Sbst.dk

18-08-2023

Indholdet er det samme, men placeringen er ny. I forbindelse med dannelsen af Social- og Boligstyrelsen er webindhold fra Bpst.dk nu flyttet til styrelsens oficielle hjemmeside Sbst.dk.

Social- og Boligstyrelsen blev dannet ifm. kongelig resolution af 15. december 2022. Styrelsen hører under Social-, Bolig- og Ældreministeriet. Social- og Boligstyrelsen varetager opgaver på socialområdet og opgaver på området for bolig og byggeri samt sager vedr. Christiania.

I den forbindelse er webindhold på bolig- og byggeriområdet fra Bpst.dk (tidl. Bolig- og Planstyrelsen) nu flyttet til Sbst.dk og placeret i to nye sektioner kaldet "Bolig" og "Byggeri". Disse findes via hjemmesidens hovednavigation. Webindhold, der har kunnet indpasses i hjemmesidens eksisterende struktur, findes de relevante steder - fx aktiviteter, nyheder, puljematerialer og udgivelser.

Leder man efter specifikke materialer - fx vejledninger, skemaer, illustrationer mv. - som vedrører bolig- og byggeriområdet, findes de i et materiale- og dokumentbibliotek, placeret i de to nye hovedsektioner.

Bpst.dk henviser fremadrettet til Sbst.dk.

Kontakt

Jesper Burgdorff Johansen
Webredaktør

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her