Vidensportalen lukker permanent

12-10-2023

Fra 3. januar 2024 vil det ikke længere være muligt at tilgå Vidensportalen. Der henvises i stedet til Social.dk, der er Social- og Boligstyrelsens nye vidensplatform.

Med lanceringen af Social- og Boligstyrelsens nye vidensplatform - social.dk – vil Vidensportalen blive lukket. Social.dk, der er tilgængelig for alle, skal give indblik i udviklingen på socialområdet ved at præsentere data og aktuel socialfaglig viden på en let tilgængelig måde.

Nedlukningen af Vidensportalen er fastsat til den 3. januar 2024. Indholdet på portalen er til rådighed indtil da, men opdateres ikke længere.

Gå til Vidensportal.dk

Lær social.dk at kende

Social.dk er et udstillingsvindue for den viden, vi har på socialområdet. Man kan finde relevante tal om alle kommuner og sammenligne dem på tværs. Og man kan få viden om gode og virksomme indsatser over for udsatte børn, unge og voksne og personer med handicap.

På social.dk binder vi data, viden og anbefalinger sammen på en helt ny måde. Den nye formidlingsform giver nyt liv til eksisterende viden og data, bl.a. via nye datakombinationer og et stort fokus på let tilgængelighed og anvendelse for alle.

Social- og Boligstyrelsens nye platform er offentligt tilgængelig nu og præsenteres nærmere på webinarer i november.

Se nyheden om social.dk

 

 

Kontakt

Trine Cecilie Hansen Stage
Programleder

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her