Nye kontrakter om VISO-ydelser vedrørende voksne med døvblindhed

06-12-2023

VISO indgår nye kontrakter med Region Nordjylland og CFD. Ydelserne vedrører specialrådgivning og udredning i forbindelse med voksne med hhv. medfødt og erhvervet døvblindhed.

Social- og Boligstyrelsen annoncerede i august 2023 et udbud af VISO-ydelser vedrørende voksne med døvblindehed. Udbuddet er nu afsluttet, og der er indgået nye kontrakter.

Udbuddet har drejet sig om ydelserne specialrådgivning og udredning og rummer desuden option på køb af vidensydelser samt udviklings- og formidlingsaktiviteter og materialeproduktion.

Der blev modtaget i alt to tilbud fordelt på to tilhørende delaftaler.

Ny kontrakt med to leverandører

VISO indgår en ny kontrakt med to leverandører, der fremover skal levere ydelser vedrørende  voksne med hhv. medfødt og erhvervet døvblindhed.

Leverandørerne er:

  • Region Nordjylland på delaftalen ”Voksne med medfødt døvblindhed”.
  • CFD på delaftalen ”Voksne med erhvervet døvblindhed”

De nye kontrakter træder i kraft den 1. januar 2023 og løber til den 30. april 2027.

Med indgåelse af de nye kontrakter er VISO dækket ind i forhold til de opgaver og den volumen, der har været udbudt.

VISOs rådgivning

VISO samarbejder med nogle af landets dygtigste specialister om at rådgive om børn, unge og voksne, der er udsatte og/eller har funktionsnedsættelser.

Rådgivningen henvender sig både til kommuner, sociale tilbud og det enkelte barn, den unge eller den voksne og dennes pårørende.

Læs mere om VISOs rådgivning

Kontakt

Dorte Schou-Hansen
Specialkonsulent

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her