Netværksmøde for kommunale byplanlæggere om bygge- og bofællesskaber

02-10-2023

Social- og Boligstyrelsen inviterer kommunale byplanlæggere og -udviklere med interesse for udvikling af byggefællesskaber, bofællesskaber eller alternative boformer til netværksmøde den 31. oktober 2023 i Odense.

Netværksmødet skal understøtte etableringen af byggefællesskaber, bofællesskaber og alternative boformer ved at udbrede kendskabet til gældende muligheder og erfaringer samt understøtte sparring og erfaringsudveksling på tværs.

Deltagerne vil derfor blive præsenteret for de kommunale handlemuligheder i almenboligloven og planloven, forskellige konkrete kommunale erfaringer og en drøftelse af de muligheder og barrerier, der er i forbindelse med at etablere fællesskabsorienterede boformer.

Netværksmødet er både relevant for de kommuner, der allerede er i fuld gang med at tænke ny boformer ind i den strategiske planlægning og de kommuner, der har en spirende lyst til at arbejde strategisk med dagsordenen. 

Læs mere om arrangementet og tilmelding her

 

Kontakt

Almenbolig- og byfornyelse

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her