Webinar: Voksne med erhvervet hjerneskade

18-01-2022

Sundhedsstyrelsen inviterer i samarbejde med Socialstyrelsen til et gratis webinar om de seneste anbefalinger for voksne med erhvervet hjerneskade. Deltag den 10. februar og hør om Sundhedsstyrelsens tværsektorielle anbefalinger, Socialstyrelsens forløbsbeskrivelse og erfaringer fra puljeprojekter.

Hvordan hjælper man som professionel bedst mennesker med erhvervet hjerneskade? Det er i fokus på et webinar, som Sundhedsstyrelsen og Socialstyrelsen afholder i fællesskab.

Mennesker med erhvervet hjerneskade er ofte i langvarige og sammensatte forløb – og tit på tværs af sektorer.

Socialstyrelsen har derfor udarbejdet både en faglig beskrivelse og en række anbefalinger til et koordineret forløb for voksne med kompleks erhvervet hjerneskade. Forløbsbeskrivelsen blev revideret i 2021.

Sundhedsstyrelsen udførte i 2017 et servicetjek af genoptrænings- og rehabiliteringsindsatser til mennesker med hjerneskade. Servicetjekket indeholder 12 anbefalinger med fokus på at løfte kvaliteten i arbejdet.

Det kan du høre om

På webinaret vil ledere og eksperter fra begge styrelser holde oplæg med viden og anbefalinger til indsatsen for mennesker med erhvervet hjerneskade.

Der vil også være en præsentation af tre af de initiativer, der blev iværksat i forlængelse af Sundhedsstyrelsens servicetjek. Her skal vi først høre om den gode genoptræningsplan og bagefter om et projekt om systematisk arbejde med brugertilfredshed. Senere får vi indblik i arbejdet i en udgående funktion fra et sygehus.

Det praktiske

Har du interesse i genoptrænings- og rehabiliteringsindsatser til voksne med erhvervet hjerneskade, og er du interesseret i at høre om de seneste anbefalinger og udgivelser på området, så vær med til webinaret, der finder sted den 10. februar.

Webinaret afholdes kl. 12 – 14.40 og henvender sig til ledere af tilbud til voksne med erhvervet hjerneskade eller i forvaltninger, som arbejder med koordinering af forløb for voksne med erhvervet hjerneskade.

Det er gratis at deltage og kræver ingen forudgående tilmelding. Det fulde program kan ses på Sundhedsstyrelsens hjemmeside, hvor link til deltagelse er tilgængeligt dagen før.

Læs mere om webinaret på sst.dk

 

 

Senest opdateret 18-01-2022

Kontakt

Gitte Thranum Haldbæk
Socialfaglig konsulent

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her