Socialstyrelsen får ny tilskudsportal

10-03-2022

Socialstyrelsen åbner for en ny tilskudsportal i slutningen af marts 2022. Tilskudsportalen gør det let at ansøge puljer på social- og ældreområdet og giver et enkelt overblik over sager og tilskud.

Tilskudsportalen kan både anvendes af organisationer, som ønsker at ansøge puljer og af organisationer, der modtager et driftstilskud. Ansøgningspuljer vil fortsat blive offentliggjort på Socialstyrelsen.dk,

På Tilskudsportalen vil du få et samlet overblik over dine ansøgninger og tilskudssager oprettet via portalen, og du vil derfor nemt kunne følge med i din sag. Du vil bl.a. få adgang til følgende:

  • Status på din ansøgnings- og/eller tilskudssag
  • Afgørelsesbrev
  • Se udbetalt beløb
  • Indsende materialer herunder afrapportering
  • Anmode om projektændringer
  • Kommunikere med Socialstyrelsen.

Brugerguides og information om, hvad du gør som eksisterende tilskudsmodtager mv., vil blive offentliggjort på Tilskudsportalens hjemmeside i løbet af marts.

Vær opmærksom på, at for at tilgå Tilskudsportal skal du oprette en profil og logge ind ved hjælp af din organisations NemID-medarbejdersignatur. Sørg derfor for at bestille dette i god tid, hvis du ikke allerede har et.

Du kan læse mere om Tilskudsportal her

Senest opdateret 10-03-2022

Kontakt

Tilskudsadministration

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her