Pulje: Flere plejefamilier kan nu få en efteruddannelse

18-08-2022

Som noget nyt kan plejeforældre med en videregående uddannelse tage Professionshøjskolernes Uddannelse til Plejefamilier uden selv at betale. Det sker som en del af ansøgningspuljen til længerevarende efteruddannelse til plejefamilier. Ansøgningsfrist: 12. oktober 2022 kl. 12:00.

Med ansøgningspuljen kan flere få mere viden om og kompetencer til at varetage opgaven som plejefamilie for ét eller flere udsatte børn og unge.

PUP-uddannelsen (Professionshøjskolernes Uddannelse til Plejefamilier) er en uddannelse på to år for plejeforældre. Den er gratis for faglærte og ufaglærte plejeforældre. Nu tilbydes uddannelsen også gratis til et antal plejeforældre med en videregående uddannelse.

Uddannelsen er en deltidsuddannelse, hvor der undervises en dag om ugen, og hvor plejeforældre får mulighed for at få t den nyeste viden på området og dermed få et kompetenceløft til arbejdet med plejebørn.

Målgruppe

Ansøgningspuljens målgruppe er plejeforældre, der ikke opfylder kriterierne for at modtage PUP-uddannelsen gratis.

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist 12. oktober 2022 kl. 12:00

Hvem kan søge?

Ansøgningspuljen kan søges af uddannelsesinstitutioner, der udbyder PUP-uddannelsen.

Læs om puljen og få adgang til at søge

Senest opdateret 18-08-2022

Kontakt

Social- og Boligstyrelsens Tilskudsadministration

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her