Pulje: Ansøgningspuljen til Frivilligt Socialt Arbejde (PUF) udmeldes i april 2022

09-03-2022

I år udmeldes ansøgningspuljen til Frivilligt Socialt Arbejde (PUF) i 2. kvartal 2022. Svar på ansøgninger udsendes i 3. kvartal 2022.

Socialstyrelsen er ved at indføre en ny ansøgningsportal, som vil gøre det nemmere for ansøgere at få overblik over ansøgningen og et eventuelt tilskud.

Indførslen af den nye ansøgningsportal betyder, at PUF-puljen forventes udmeldt i april 2022, så ansøgere kan oprette sig og indsende deres ansøgning via portalen. Puljen udmøntes i september 2022, hvor alle ansøgere vil få svar på deres ansøgning. Projektperioden ændres samtidig, så den fortsat er et år.

Det vil i særlige tilfælde være muligt at søge og få tilskud til udgifter, som du har afholdt eller påtaget dig at afholde, før der blev ydet tilskud, hvis udgifterne er åbenbart knyttet til projektet.

Informationsmøde for frivillige organisationer om ansøgningspuljer i 2022

Hvis du vil vide mere om ansøgningspuljen til Frivilligt Socialt Arbejde (PUF), den nye portal eller andre puljer for frivillige organisationer, er du velkommen til at deltage i Socialstyrelsens informationsmøde. Her vil der være en session, som omhandler PUF.

Du kan læse mere og tilmelde dig informationsmødet her

Hold dig opdateret om kommende puljer

Du kan desuden følge med i Socialstyrelsens puljekalender for at se, hvornår puljen forventes udmeldt og udmøntet.

Se puljekalenderen her

Du kan også tilmelde dig Socialstyrelsens nyhedsbrev, hvis du vil følge med i, hvilke nyheder vi udsender.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her 

 

 

 

Senest opdateret 09-03-2022

Kontakt

Tilskudsadministration

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her