Neurodagen 2022 – hjernen i socialt perspektiv

15-06-2022

Socialstyrelsen og Komponent inviterer igen til konferencen med højt til loftet og et tværfagligt fokus på hjerne, kognition og psyke. Vær med til Neurodagen 25. oktober og få ny viden og inspiration fra krydsfeltet mellem neurologi og socialfaglighed.

Med sit konsekvente fokus på krydsfeltet mellem hjerne, psyke og sociale perspektiver er Neurodagen den eneste konference af sin slags i Danmark. I efteråret løber den af stablen igen, når Socialstyrelsen og Komponent for syvende år i træk inviterer til inspiration og læring på tværs af vidensområder.

Gode eksempler og dybdegående viden

Vi vil gerne sætte fokus på omgivelser og kontekst, sociale indsatser, fællesskaber, kultur og socialfaglighed. Og samtidig vil vi gerne bidrage med neurologisk viden til socialområdet.

Derfor er der også højt til loftet på Neurodagen, og vi tilstræber hvert år både at udvide rammerne for den umiddelbare diskurs på området og formidle de helt specifikke gode eksempler og den mere dybdegående viden.

Det kan fx være på områder som hjerneskade, psykiatri, kognitive funktionsnedsættelser, udviklingshæmning, autismespektret og ADHD, hvor der kan være god viden og inspiration at hente på tværs af sektorer, forvaltninger og diagnoser. Det kan også være i forhold til involverende tilgange og metoder.

Der er altså plads til både vidensformidling og konkrete eksempler om virkningsfuld praksis med specifikke målgrupper, men også til mere overordnet viden om, hvad der karakteriserer menneskelig trivsel, læring, udvikling og gode fællesskaber.

Socialstyrelsen og Komponent glæder sig til at byde dig velkommen til Neurodagen 2022. Husk at dele med de kollegaer/det netværk, du gerne vil have med!

Praktiske oplysninger

Neurodagen holdes den 25. oktober 2022 i Odeon, Odense. Der er tilmeldingsfrist 20. september 2022 (OBS: ændret dato). Tilmeldingen er bindende efter fristens udløb og foregår hos Komponent, hvor man også kan hente programmet.

Hvis der ikke er overtegnet, kan man også tilmelde sig efter fristen.
Pris: 1.990,00 kr. ekskl. moms.

Se programmet og tilmeld dig Neurodagen

Stande

Som noget nyt er der mulighed for at have en stand til konferencen. Der vil være plads til ca. 10 stande. Standene vil være centralt placeret uden for plenumsalen.

Kontakt Dorthe Bidstrup Jensen, , hvis du vil vide mere.

Nyheden er opdateret 24. august 2022 med oplysning om ny tilmeldingsfrist. Red.

Senest opdateret 24-08-2022

Kontakt

Line Zimmer Rasmussen
Specialkonsulent

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her