Netværksmøde om handicapbiler til borgere med psykisk funktionsnedsættelse

22-03-2022

Kom til Socialstyrelsens bilnetværksmøde 2022, hvor vi denne gang har særligt fokus på handicapbiler til borgere med psykisk handicap. Målgruppen er fagpersoner, der arbejder med støtte til køb af handicapbiler. Vær med i Kastrup 10. maj eller i Vejle 19. maj.

Det er ikke alene borgere med fysiske funktionsnedsættelser, der kan søge om støtte til en handicapbil.

Det kan også være relevant for borgere med et varigt psykisk handicap, og det er sagsbehandlingen for denne målgruppe der er i fokus, når Socialstyrelsen i maj afholder det årlige bilnetværksmøde for kommunerne. Oplægsholderne er bl.a. fra Psykinfo og Ankestyrelsen.

Netværket henvender sig til sagsbehandlere og terapeuter, der arbejder med servicelovens §114 om støtte til køb af bil til personer med nedsat funktionsevne, og er altid åbent for nye deltagere.

Praktiske oplysninger

Du kan deltage i enten Kastrup v. København den 10. maj 2022 eller i Vejle den 19. maj 2022. Programmet er ens for de to dage. Pris inkl. forplejning: 905 kr.

Kastrup 10. maj - program og tilmelding

Tilmeldingsfristen er fredag den 8. april 2022.

Vejle 19. maj -  program og tilmelding

Tilmeldingsfristen er tirsdag den 19. april 2022.

Hvis du vil vide mere

Senest opdateret 22-03-2022

Kontakt

Martha Dall
Fuldmægtig

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her