Netværksmøde 2022: Fra analyse til løsning i kørestolssager

29-09-2022

Bliv skarp på at analysere en borgers behov i forhold til siddestilling og aktivitetsmuligheder og derefter omsætte fundene til konkrete løsninger. På netværksmødet 2022 i SidLigGodt sætter vi fokus på valg og indstilling af kørestole. Vær med enten i Roskilde 7. november eller i Vejle 9. november.

Vejen fra analysen af borgerens situation til valg af den konkrete kørestol er ikke altid enkel: Mange, der arbejder professionelt på området, oplever det som udfordrende at omsætte den viden, de har om borgernes behov i forhold til siddestilling og aktivitetsmuligheder, til løsninger, der fungerer i hverdagen.

Det sætter vi fokus på ved SidLigGodt-netværkets årlige møde i november, hvor vi har inviteret referencegruppens eksperter på kørestole til mennesker med handicap til at holde oplæg og styre en workshop for os.

Målet for dagen er at blive bedre og mere sikker i at gå fra analyse af borgerens behov til at finde den bedst mulige løsning i praksis. 

Det sker på dagen

Linnea Møller, Center for Specialterapi i Gentofte, vil gennemgå en systematisk tilgang til at indsamle valide data om krav i forhold til sidde- og aktivitetsbehov.

Mary Petersen, Socialstyrelsen, vil gennemgå Hjælpemiddelbasens muligheder for at understøtte vejen fra fund til produkt.

Om eftermiddagen vil Linnea Møller sammen med Randi Stidsen, CVK (Center for Velfærdsteknologi og Kommunikation) Odense, styre en workshop, hvor vi ud fra cases vil arbejde med at omsætte fund fra analysen til krav til produktet – og i sidste ende finde en løsning.

På dagen vil der være rig mulighed for at netværke og få sparring fra kollegaer og fagfæller.

Praktiske oplysninger

Netværket henvender sig til sagsbehandlere og terapeuter, der arbejder med at bevilge, vælge og tilpasse kørestole til borgere. Netværket er altid åbent for nye deltagere.

Du kan deltage i enten Roskilde den 7. november 2022 eller i Vejle den 9. november 2022. Programmet de to dage er ens, og tilmeldingsfristen er i begge tilfælde den 3. oktober (EAN) eller den 24. oktober (kort).

Pris inkl. forplejning: kr. 1.200.

Tilmeldingen foregår via NemTilmeld, hvor man også kan hente programmet:

Tilmelding og program -  Roskilde 7. november

Tilmelding og program -  Vejle 9. november

Senest opdateret 29-09-2022

Kontakt

Mary Petersen
Faglig konsulent

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her