Høring: Kommende VISO-udbud om NCL-diagnoser

01-09-2022

Vil du som mulig tilbudsgiver eller fx bruger-/interesseorganisation give input til VISOs udbud vedrørende NCL (Neuronal Ceroid Lipofuscinosis)? Så deltag i vores høring, der åbner 14. september. Udbuddet forventes annonceret i slutningen af 2022 eller begyndelsen af 2023.

Socialstyrelsen sender første udkast af udbudsmaterialet om det kommende udbud af en VISO-delkontrakt i skriftlig høring. Udbuddet omhandler specialrådgivning og udredning på det specialiserede socialområde i relation til børn, unge og voksne med en diagnose under fællesbetegnelsen NCL .

Høringen foregår i perioden 14. september til 5. oktober 2022.

Afgivelse af høringssvar

Under høringsperioden har alle interesserede, herunder tilbudsgivere og bruger-/interesseorganisationer, mulighed for at komme med input.

Alt materiale er foreløbige udkast og kan derfor indeholde fejl ift. fx opsætning, sprog, grammatik mv. Socialstyrelsen ønsker udelukkende input vedr. det konkrete indhold af materialet. Følgende materialeudkast kan kommenteres:

Dokumentet ”Udbudsbetingelser, krav og kriterier samt ydelsesbeskrivelse”
Skabelon til udviklingsrammen
Samlet skabelonkompleks.
Når høringen åbner, vil materialer og læsevejledning blive offentliggjort her på Socialstyrelsen.dk, hvor der også vil være adgang til at afgive høringssvaret.

Al høringsmaterialet vil kunne findes på denne side

Det endelige udbudsmateriale forventes at blive annonceret slut 2022/start 2023.

Senest opdateret 01-09-2022

Kontakt

Rikke Søndergaard

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her