Webinar: Den Socialøkonomiske Investeringsmodel (SØM) i praksis

04-01-2021

Aarhus Kommune præsenterer deres erfaringer med SØM i en konkret case, når vi holder webinar den 15. januar 2021. Webinaret er gratis og for alle, som ønsker at vide mere om anvendelsen af SØM i praksis.

Den Socialøkonomiske Investeringsmodel, SØM, er et beregningsværktøj, der styrker beslutningsgrundlaget i en konkret lokal sammenhæng og sætter fokus på de økonomiske konsekvenser over tid, der kan være ved at investere i sociale indsatser.

Få mere at vide om Den Socialøkonomiske Investeringsmodel, SØM

Om webinaret

Socialstyrelsen tilbyder løbende korte webinarer om SØM, hvor vi bl.a. går helt tæt på brugernes erfaringer med SØM. Det næste i rækken holdes den 15. januar 2021, hvor Aarhus Kommune er oplægsholder. Aarhus har deltaget i Socialstyrelsens rådgivningsforløb om anvendelsen af SØM og har i den forbindelse foretaget en beregning af fremskudt og tidlig opsporing af borgere, der har behov for alkoholbehandling.

Aarhus Kommune vil præsentere beregningen til webinaret og fortælle om deres udfordringer, gevinster og øvrige erfaringer med at arbejde med SØM. Det vil være muligt at stille spørgsmål.

Se Aarhus Kommunes beregning i SØMs erfaringsdatabase

Praktiske oplysninger

Webinaret den 15. januar varer en time og er åbent for alle, der ønsker at få inspiration til, hvordan man kan anvende SØM i praksis. Vi begynder kl. 11.

Det er gratis at deltage. Du tilmelder dig her:

Tilmelding til SØM-webinar 15. januar 2021

Tilmeldingsfristen er 14. januar kl. 12. Inden webinaret vil du modtage en mail med et link til det digitale møderum.

 

Senest opdateret 04-01-2021

Kontakt

Tine Hjernø Lesner
Chefkonsulent

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her