Virksomheder inviteres til gratis webinar om beskæftigelse og handicap

03-09-2021

Hvad skal der til for at få succes med at ansætte mennesker med funktionsnedsættelser? Mange arbejdspladser kan se potentialet, men savner viden og gode råd om at ansætte mennesker med handicap. Gælder det jeres virksomhed, så deltag i et af Socialstyrelsens gratis webinarer i september.

Mange virksomheder mangler arbejdskraft – og mange mennesker med handicap har arbejdsevne og vil gerne bidrage, men savner beskæftigelse.

Som arbejdsgiver kan man dog mangle viden om både de støttebehov, som mennesker med funktionsnedsættelser kan have for at mestre arbejdslivet, og de muligheder, der findes for at imødekomme dem.

Socialstyrelsen tilbyder derfor nu et gratis webinar for ledere og HR-ansvarlige i private og offentlige virksomheder. Webinaret giver viden, cases og værktøjer til at få succes med at ansætte mennesker med handicap.

Det kan du opleve på webinaret

Hør andre virksomheder fortælle om deres erfaringer, bekymringer og konkrete løsninger, hvor de har haft positive oplevelser med at have medarbejdere med handicap.

Der vil desuden være en introduktion til den nye webplatform Handicap og beskæftigelse med nyttig viden, cases, redskaber m.v., der er målrettet virksomheder. Platformen er iværksat af Socialstyrelsen og drives af styrelsen i samarbejde med VIVE og Implement.

Praktiske oplysninger

Webinaret afholdes tre gange i alt, nemlig onsdag 22. september, fredag den 24. september og tirsdag den 28. september, alle dage kl. 8.30-9.10.

Webinarerne holdes via Zoom og har samme indhold.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig og skal ske senest mandag 20. september 2021. Link til mødet fremsendes inden arrangementet.

Gå til den nye webplatform her

Se vores film, hvor en række virksomheder fortæller om deres positive erfaringer med at have medarbejdere, der har et handicap:

Se filmen på YouTube

 

Senest opdateret 09-09-2021

Kontakt

Hanne Langeland
Specialkonsulent

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her