Kom med til gratis webinar om ICS og udredningsværktøjet

22-09-2021

Så er det nu, du har mulighed for at tilmelde dig et af de regionale webinarer om ICS og udredningsværktøjet, som Socialstyrelsen afholder i november 2021. Tilmeld dig og få nye perspektiver på sagsbehandlingen gennem både plenumoplæg og gruppedrøftelser med andre kommuner.

Arbejdet med ICS (Integrated Children’s System) og udredningsværktøjet er fundamentet for sagsbehandlingen i mange kommuner. Det gælder både i sager om udsatte børn og unge og på børnehandicapområdet.

Som tidligere annonceret tilbyder Socialstyrelsen tre gratis webinarer i november, hvor vi sætter fokus på brugen af ICS og udredningsværktøjet. Webinarerne henvender sig især til superbrugere og ledere, men alle, der arbejder med ICS og udredningsværktøjet, er velkomne.

Det kan du opleve på dagen

Formålet med dagen er at give inspiration til dit og din kommunes videre arbejde med ICS og udredningsværktøjet. Det gør vi gennem både oplæg i plenum og ved at give mulighed for, at deltagerne kan udveksle viden og erfaringer.  

De fælles oplæg vil dels handle om de nye retningslinjer for forældrekompetenceundersøgelser og tilknytningsundersøgelse og dels om et projekt om opfølgningspraksis. Der kan stilles spørgsmål til begge oplægsholdere.   

I gruppedrøftelserne får du mulighed for at dykke mere ned og selv bidrage til debatten om emner som fx anvendelse af udredningsværktøjet, afdækning af forældrekompetencer, forankring af ICS, anvendelse af ICS sammen med andre metoder mv. Alle gruppedrøftelserne faciliteres af Socialstyrelsen. 

Det praktiske

Webinarerne har samme indhold. De afholdes i regioner, så du kan udveksle erfaringer med kollegaer fra nærliggende kommuner i mindre grupper.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig og skal ske senest 14. oktober kl. 12.00.

Du tilmelder dig via linksene nedenfor, hvor du også kan hente programmet.

Tilmelding til 4. november (Sjælland, øerne og Bornholm)

Tilmelding til 11. november (Fyn og Sydjylland)

Tilmelding til 25. november (Midt- og Nordjylland)

Alle webinarer foregår kl. 9 - 13.

Link til deltagelsen sendes et par dage før afholdelsen.

Tilmelding til gruppedrøftelser sker på selve webinaret.

Senest opdateret 23-09-2021

Kontakt

Louise Austeen Leth
Specialkonsulent

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her