Informationsmøde: Udbud af VISOs ydelser på voksenområdet

21-01-2021

En række af VISOs ydelser skal sendes i udbud senere på året. Deltag i det virtuelle informationsmøde den 4. marts 2021 og få mere at vide om udbudsprocessen, målgrupper og delaftaler. Oplæg og spørgsmål/svar fra mødet vil senere blive offentliggjort.

Socialstyrelsen forventer at kunne annoncere et udbud af VISO-kontrakter efter sommerferien, formodentlig i august eller september 2021. Udbuddet vil omfatte specialrådgivning og udredning på det sociale område i relation til alle målgrupperne på voksenområdet,

Interesserede tilbudsgivere inviteres til et gratis, virtuelt informationsmøde den 4. marts 2021 kl. 9.00 – 12.00.

Formålet med informationsmødet er at orientere mere generelt om udbudsprocessen og  den forventede udbudsmodel, herunder fordelingen af de overordnede målgrupper og tilhørende delaftaler.

Praktiske oplysninger

Informationsmødet er landsdækkende og afholdes som et webinar. Der er mulighed for at stille skriftlige spørgsmål via tekstfelt/chatfelt undervejs samt at tilføje kommentarer og forslag.

Udvalgte spørgsmål vil blive besvaret under mødet. Oplæggene fra mødet og den samlede gruppe af spørgsmål og svar vil senere blive offentliggjort.

Deltagelse i informationsmødet medfører ikke forpligtelse til at afgive tilbud.

Der er tilmeldingsfrist 25. februar.

Tilmelding til informationsmøde om VISOs udbud

Høring i foråret

Socialstyrelsen forventer at sende dele af udbudsmaterialet i høring i foråret 2021.

I er velkommen til at kontakte VISO med spørgsmål på leverandorteamviso@socialstyrelsen.dk

Note pr. 25. marts 2021: Grundet tekniske udfordringer publiceres slides fra oplæggene ikke på hjemmesiden som ellers annonceret, men er i stedet blevet sendt direkte til deltagerne. Andre interesserede kan rekvirere dem ved at skrive til leverandorteamviso@socialstyrelsen.dk

Se spørgsmål og svar fra mødets chatforum

Senest opdateret 25-03-2021

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her