Grib chancen: Ledige pladser på videnskurser

26-10-2021

Vi udvider fristen for tilmeldingen til to af Børnekatalogets videnskurser, nemlig ”Matchning til en foranstaltning” og ”Myndighedsarbejdet i sager med børn og unge med funktionsnedsættelser”. Begge kurser er gratis og finder sted 16. november 2021.

Er du ansat på børne- og ungeområdet i en kommune, og er du – og måske også dine kolleger – interesserede i at få ny viden og inspiration til at udvikle jeres faglige praksis? Så er det nu ved at være sidste chance for at deltage på Børnekatalogets kurser i 2021.

De fleste kurser i år er fuldt booket, men der er stadig ledige pladser nogle få steder. For at give så mange som muligt chance for at komme med forlænger vi tilmeldingsfristen på to virtuelle videnskurser frem til startdatoen 16. november.

Tilmeldingen foregår hos VIA University College, der administrerer Børnekataloget for Socialstyrelsen:

Myndighedsarbejdet i sager med børn og unge med funktionsnedsættelser

På dette kursus får du viden om, hvordan man laver udredning af et barn eller en ung med funktionsnedsættelse gennem brug af udredningsværktøjet. Der introduceres yderligere til, hvordan man kan arbejde med mål i den frivillige handleplan.

Tilmeld dig kurset om myndighedsarbejdet

Matchning til en foranstaltning

Kurset giver dig indsigt i det lovgivningsmæssige grundlag for valg af foranstaltninger samt forsknings- og praksisbaseret viden om, hvordan man bedst matcher et barn eller en ung til en foranstaltning.

Tilmeld dig kurset om matchning

Andre virtuelle kursusmuligheder

Der er også mulighed for at opdatere sin viden om efterværn på det virtuelle kursus ”Efterværn”, der holdes 14. december 2021.

Kurset giver dig indsigt i de centrale elementer i at støtte unge i efterværn til et godt voksenliv. Der er fokus på de lovgivningsmæssige rammer og mulighederne for at understøtte en helhedsorienteret indsats og den unges behov.

Tilmeld dig kurset om efterværn

Øvrige tilbud: Diplom og master

Kender du uddannelsesmulighederne ”Den sociale diplomuddannelse” og ”Master i Udsatte Børn og Unge”, og ved du, at Socialstyrelsen yder tilskud til begge uddannelser?

Læs mere om mulighederne

 

 

 

Senest opdateret 26-10-2021

Kurser i 2022

Også i 2022 er der mulighed for at deltage i Børnekatalogets populære kurser.  

Tjek Børnekataloget

Kontakt

Michael Sebastian Bøgebjerg Hansen
Fuldmægtig

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her