Årskalenderen for ansøgningspuljer i 2021 er nu offentliggjort

20-01-2021

Årskalenderen viser, hvilke ansøgningspuljer Socialstyrelsen skal udmønte i 2021, og hvornår de kan søges. Læs også rådene til ansøgere.

Socialstyrelsen offentliggør i januar hvert år en samlet oversigt over de ansøgningspuljer, der udmøntes i løbet af året på Social- og Indenrigsministeriets område.

I årskalenderen fremgår formålet med de forskellige puljer, puljernes målgrupper og hvem, der kan søge puljerne (ansøgerkreds).

Det fremgår også, hvilke kvartaler de forskellige puljer forventes at blive udmeldt og udmøntet i. Potentielle ansøgere kan derfor planlægge, hvornår de skal udarbejde deres ansøgning.

Årskalenderen bliver løbende suppleret med månedskalendere med mere præcise tidspunkter for, hvornår aktuelle puljer forventes udmeldt og udmøntet.

Se puljekalenderen for 2021

Råd og regler

På Socialstyrelsen.dk findes også anden information om puljeområdet, bl.a. råd og vejledning om ansøgningsprocessen og en præsentation af de relevante regler.

Få gode råd om ansøgningsprocessen

Læs om de gældende regler

 

 

Senest opdateret 20-01-2021

Kontakt

Tilskudsadministration

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her