Virtuel konference: Kvalitet i socialpsykiatrien

27-08-2020

Hvordan kan vi sammen styrke en socialpsykiatri, der er under pres? Vær med den 9. september 2020, når Socialstyrelsen holder en virtuel konference om kvalitet i socialpsykiatrien og kom hjem med ny viden og inspiration om recovery og rehabilitering. Tilmelding senest 3. september.

Antallet af borgere med psykiske vanskeligheder stiger kraftigt, og det udfordrer socialpsykiatrien.

Socialstyrelsen sætter derfor aktuelt fokus på, hvordan kvaliteten i socialpsykiatrien kan styrkes, og inviterer nu ledere, fagprofessionelle, borgere og pårørende til en stor konference om, hvordan vi i fællesskab kan øge indsatsen for recovery og rehabilitering.

Det kan du opleve på dagen

Blandt dagens oplægsholdere i plenum er direktøren for organisationen Imroc, Dr. Julie Repper. Organisationen har siden 2011 har været Englands førende i arbejdet med at udvikle recovery-orienteret praksis på tværs af sundhedsområdet, socialområdet og civilsamfundet i partnerskaber med de borgere, som benytter indsatserne.

Inden Reppers oplæg drøfter et panel, hvad der er kvalitet i socialpsykiatrien set fra et borgerperspektiv. Panelet faciliteres af chefkonsulent Klavs Serup Rasmussen, der i dag er ansat i Det Sociale Netværk og bl.a. har arbejdet med peerstøtte, borgerinddragelse og recovery i regi af Region Hovedstaden.

På programmet er også en række workshops, man kan vælge imellem. Alle workshops indledes af et kort oplæg med efterfølgende tid til dialog og spørgsmål. Temaerne omfatter bl.a. ”Ledelse og organisation”, ”Samarbejdet med borgeren” samt ”Helhed og sammenhæng”.

Praktiske oplysninger

Konferencen holdes 9. september 2020 kl. 9.00-14.00 og henvender sig til ledere, medarbejdere samt borgere og pårørende i socialpsykiatrien. Andre interesserede er også velkomne.

Konferencen har været planlagt som et fysisk arrangement, men afvikles nu virtuelt for at forebygge smitte med coronavirus.

Det er gratis at deltage. Der er tilmeldingsfrist den 3. september 2020. Hvis du allerede er tilmeldt den fysiske konference, skal du ikke tilmelde dig igen.

Programmet er offentliggjort i sin helhed på Socialt Udviklingscenter SUS' hjemmeside, hvor man også kan tilmelde sig konferencen og finde yderligere praktiske oplysninger.

Find program og tilmeld dig konferencen "Kvalitet i socialpsykiatrien"

Konferencen arrangeres i samarbejde med Københavns Professionshøjskole og Socialt Udviklingscenter SUS. Har du spørgsmål til konferencen, så kontakt Karin Toft-Christensen i SUS, ktc@sus.dk, tlf. 71 99 54 90.

 

Nyheden er oprettet første gang 20. februar 2020 og er siden opdateret og relanceret 10. juni og igen 27. august, idet der pga. coronavirus er sket flere ændringer i arrangementet undervejs.

Senest opdateret 27-08-2020

Kontakt

Aleksander Marzec Petersen
Chefkonsulent

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her