Vær med til årets Superbrugerseminar i ICS

07-10-2020

Så nærmer tiden sig for det årlige Superbrugerseminar i ICS. Er du superbruger i ICS eller DUBU, leder eller arbejder du med udredningsværktøjet, så er seminaret en oplagt mulighed for at få ny viden og inspiration. Seminaret er gratis og holdes virtuelt 19, december 2020.

Socialstyrelsen byder tidligere og nye deltagere velkommen til Superbrugerseminar i ICS 19. november 2020.

Seminaret henvender sig til sagsbehandlere, ledere og andre, der arbejder som superbrugere med den socialfaglige metode ICS (Integrated Children’s System), det tilhørende redskab Udredningsværktøjet eller it-fagsystemet DUBU (Digitalisering – Udsatte Børn og Unge).

Superbrugerseminaret er et tilbagevendende arrangement, der samler fagpersoner på tværs af landet til en dag med inspiration og videndeling.

Vi har i år valgt at afholde seminaret virtuelt grundet covid-19. Man deltager via sin egen computer.

Det kan du opleve på seminaret

Da seminaret i år bliver digitalt, har vi valgt at ændre i programmet i forhold til de foregående år, så det er tilpasset deltagelsen via skærm. Plenumoplæggene vil være kortere, og i stedet for workshops kan der vælges mellem en række parallelle inspirationsoplæg, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål.

Temaet for årets seminar er de to pejlemærker for kvalitet i sagsbehandlingen: ”Valg af indsats” og ”Opfølgning”, hvor ”Faglig udredning” og ”Inddragelse” var i fokus sidste år. Alle fire pejlemærker er beskrevet i ”Kvalitet i sagsbehandlingen – en håndbog i ICS og Udredningsværktøjet”.

Der vil være faglige inspirationsoplæg om bl.a. forældrehandleplaner, Tragtmodellen og Udredningsværktøjet. Socialstyrensen kommer til at præsentere seneste nyt, og det bliver ligeledes muligt at høre oplæg om DUBU.

Er I ikke DUBU-kommune, men ønsker at optimere arbejdet med ICS i kombination med jeres it-løsning, er I velkomne til at kontakte os i Socialstyrelsen. Så kan vi drøfte mulighederne for eksempelvis en senere workshop eller anden aktivitet, hvor vi har fokus på netop jeres it-system og lokale forhold.  

Praktiske oplysninger

Deltagelse i årets Superbrugerseminar er gratis. Bemærk, at der som tidligere år er begrænset deltagerantal.

Seminaret afholdes digitalt 19. november 2020 kl. 9.00 til kl. 12.00. Tilmeldingsfrist: 16. november.

Hent programmet og tilmeld dig Superbrugerseminaret her

Du vil efter tilmelding modtage nærmere oplysninger om, hvordan man rent teknisk får adgang.

 

 

Senest opdateret 12-11-2020

Kontakt

Amanda Laurvig Haugaard
Fuldmægtig

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her