Udbud: Ny rammeaftale om IT-systemet VIAS

03-03-2020

Der skal indgås en ny rammeaftale om vedligeholdelse og udvikling af VISOs fagsystem VIAS. Socialstyrelsen udbyder opgaven. Ansøgningsfrist til prækvalifikation: 30. marts 2020.

Socialstyrelsen udbyder en opgave om vedligeholdelse og udvikling af it-systemet VIAS, der bruges af VISO til håndtering af henvendelser mv.

Den udbudte opgave

VIAS er et fagsystem, som benyttes af VISO til visitering, fordeling og behandling af henvendelser fra borgere og som samarbejdsværktøj med eksterne leverandører.

VIAS har eksisteret siden 2007 og er siden blevet videreudviklet af flere eksterne leverandører. Der er tale om et mindre system på ca. 200.000 linjer kildekode, primært skrevet i programmeringssproget ”JAVA”.

Det skal indgås en ny rammeaftale om ansvaret for vedligeholdelse, support og fortsat udvikling af det eksisterende system. Socialstyrelsen opfordrer it-leverandører, der har erfaring med overtagelse og videreudvikling af lignende systemer, til at byde på opgaven.

Praktiske oplysninger

Der er tale om et offentligt udbud med forhandling, hvor Socialstyrelsen udvælger fire prækvalificerede tilbudsgivere.

Beløbsrammen er 6.000.000 til 9.000.000 kroner i en periode på 48 måneder.

Ansøgningsfristen til prækvalifikationen er mandag d. 30. marts 2020 kl. 12.00.

Yderligere oplysninger og adgang til at søge via EU-Supply

Senest opdateret 03-03-2020

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her