Pulje: Styrket frivillig økonomi- og gældsrådgivning

23-03-2020

Der er udmeldt en ansøgningspulje til støtte af projekter, som yder frivillig økonomi- og gældsrådgivning. Ansøgningsfrist: 4. maj 2020 kl. 12.00.

Socialstyrelsen har udmeldt en ansøgningspulje på 49, 5 mio. kr. til styrket frivillig økonomi- og gældsrådgivning.

Formålet med ansøgningspuljen er at støtte projekter, som tilbyder gratis økonomi- og gældsrådgivning, der hjælper socialt udsatte borgere med gældsproblemer. Projekterne kan indebære udgående og forebyggende rådgivningstilbud til særligt udsatte målgrupper.

Målgruppe

Målgruppen er dels socialt udsatte borgere, som har en kombination af lav indkomst, gæld og lavt rådighedsbeløb, dels særlige målgrupper, som fx unge med begyndende spillegæld eller andre borgere, der befinder sig i en svær økonomisk situation og samtidig skal håndtere livskriser som fx skilsmisse og spørgsmål om forældremyndighed.

Hvem kan søge?

Ansøgerkredsen er frivillige sociale foreninger og private organisationer, herunder almene boligorganisationer, der yder gratis, fortrolig og uvildig rådgivning.

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist den 4. maj 2020 kl. 12.00.

Ansøgere skal være opmærksomme på, at der skal anvendes en NemID-medarbejdersignatur (med foreningens CVR-nr.) ved oprettelse og indsendelse af ansøgninger via e-boks.

Yderligere oplysninger og adgang til at søge puljen

 

 

Senest opdateret 23-03-2020

Kontakt

Tilskudsadministration

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her