Netværksmøde om multiple funktionsnedsættelser

18-06-2020

Den 24. september 2020 er der møde i det faglige netværk om mennesker med multiple funktionsnedsættelser uden talesprog. Denne gang handler det særligt om tilgangen Intensive Interaction, der har fokus på at udvikle evnen til kommunikation og samspil gennem simple aktiviteter. Netværket er åbent for nye deltagere.

Det faglige netværk om mennesker med multiple funktionsnedsættelser uden talesprog holder sit næste netværksmøde 24. september 2020.

Denne gang har vi inviteret psykolog Ditte Rosen Andersen, der vil starte dagen med en introduktion til den engelske tilgang Intensive Interaction.  

Intensive Interaction er en respektfuld tilgang, der har fokus på at udvikle kommunikation og samspil hos mennesker med kommunikationshandicap. Gennem simple, fokuserede aktiviteter udvikles evnen bl.a. fælles opmærksomhed, dialog, turtagning, brugen af blikkontakt, ansigtsudtryk, stemme, og gestus. Intensive Interaction kan læres af både fagfolk og pårørende.

Ditte Rosen Andersen blev uddannet i 2013 som Intensive Interaction-koordinator og er i dag Intensive Interaction Institutes danske samarbejdspartner.

Vi har også inviteret Katrine Fuglsang, VISO-specialist fra Børnespecialcenteret i Holbæk, som vil fortælle om sine erfaringer med at anvende Intensive Interaction til mennesker med multiple funktionsnedsætter uden talesprog.

Åbent for nye deltagere

Det faglige netværk er et åbent netværk, hvor nye deltagere er velkomne. Det henvender sig til praktikere, forskere og repræsentanter fra faglige organisationer, der arbejder med emner i relation til mennesker med multiple funktionsnedsættelser uden talesprog.

Læs mere om netværket om multiple funktionsnedsættelser

Praktiske oplysninger om netværksmødet

Netværksmødet holdes d.  24. september 2020 kl. 9.00-16.15 Milling Hotel Park, Middelfart. Der er max. 37 pladser, der bliver tildelt dem, som tilmelder sig først. 

Prisen er 1010 kr. inkl. moms.

Frist for tilmelding er 11. august 2020.

Tilmelding og yderligere oplysninger om netværksmødet

 

 

Senest opdateret 18-06-2020

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her