Seminar om CTI-metoden

15-08-2019

Socialstyrelsen afholder et CTI-seminar den 29. oktober 2019. Vær med og få viden og inspiration til at arbejde med Critical Time Intervention (CTI) og benyt dig af lejligheden til erfaringsudveksling om udfordringer med at anvende metoden.

CTI er en evidensbaseret metode, der er baseret på en recovery-orienteret tilgang. Den er målrettet borgere, som har behov for støtte i en kritisk overgangssituation. Metoden afprøves og anvendes aktuelt på en række forskellige sociale indsatsområder i Danmark, fx i forbindelse med psykisk sårbarhed, hjemløshed og vold i nære relationer.

Socialstyrelsen inviterer nu til et seminar om metoden den 29. oktober i Middelfart.

Seminaret er primært målrettet CTI-medarbejdere, der er i gang med at bruge metoden, men henvender sig også til andre interesserede, der planlægger at arbejde med CTI.

Det kan du opleve på seminaret

Dagen byder på en række faglige oplæg med inspiration til, hvordan udfordringer kan håndteres, og hvordan man bedst muligt fastholder metoden.

Du vil bl.a. høre om erfaringer med anvendelsen af CTI til forskellige målgrupper, om udfordringer med at arbejde manualbaseret, og om hvordan civilsamfundet kan bringes i spil, når der skal etableres et støttenetværk til målgruppen.

I forskellige workshops er der mulighed for gå i dybden med nogle af udfordringerne og deres løsninger.

Kom og vær med på dagen og få inspiration til din daglige praksis med CTI!

Praktiske oplysninger

Seminaret er gratis med mulighed for maksimalt 80 deltagere.

Der er tilmeldingsfrist 13. september 2019.

BEMÆRK: For at sikre en ligelig repræsentation fra landets kommuner forbeholder vi os retten til evt. at begrænse antallet af deltagere fra hver kommune. Fordelingen vil ske efter tilmeldingsfristen, hvor du vil få direkte besked fra os, hvis du ikke er optaget. Hører du ikke fra os inden den 17. september 2019, kan du betragte dig som tilmeldt.

Yderligere oplysninger, tilmelding og program til CTI-seminar

Læs om CTI-metoden

Senest opdateret 15-08-2019

Kontakt

Claudia Strasser
Specialkonsulent

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her