Pulje: Tilskud til frivillige organisationers uddeling af julehjælp

13-05-2019

Der er udmeldt en ansøgningspulje til frivillige organisationers uddeling af julehjælp. Ansøgningsfrist: 12. juni 2019 kl. 12.

Socialstyrelsen har udmeldt en ansøgningspulje på 4,0 mio. kr. til landsdækkende, frivillige organisationers uddeling af julehjælp i 2019. Formålet med ansøgningspuljen er at yde tilskud til landsdækkende frivillige organisationer, der foretager uddeling af julehjælp til børnefamilier, som er både økonomisk klemte og socialt udsatte, og som ikke har råd til at holde jul med mad og gaver.

Julehjælpen uddeles i form af mad, gaver og økonomisk støtte i forbindelse med de landsdækkende frivillige organisationers egne julearrangementer.

Ansøger har ansvaret for uddelingen, herunder fastlæggelse af tildelings- og udmålingskriterier i overensstemmelse med formålet samt kontrol af, om ansøgere om julehjælp opfylder disse, herunder at ansøger tilhører målgruppen for ansøgningspuljen.

Målgruppe

Ansøgningspuljens målgruppe er børnefamilier, som er både økonomisk klemte og  socialt udsatte, og som ikke har råd til at holde jul med mad og gaver.

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist d. 12. juni 2019 kl. 12.00.

Hvem kan søge?

Ansøgningspuljen kan søges af landsdækkende frivillige organisationer, der uddeler julehjælp i 2019.

Ansøger skal være opmærksom på, at der skal anvendes en medarbejdersignatur ved oprettelse og indsendelse af ansøgninger.

Yderligere oplysninger og adgang til at søge på Tilskudsportalen

Senest opdateret 13-05-2019

Kontakt

Center for Økonomi og Tilskudsadministration

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her