Pulje: Styrket familiebehandling i udsatte familier

12-09-2019

Socialstyrelsen har udmeldt en ansøgningspulje på 22,6 mio. kr. til styrket familiebehandling. Ansøgningsfrist: 30. oktober 2019.

Socialstyrelsen har udmeldt en ansøgningspulje på 22,6 mio. kr. til styrket familiebehandling.

Projektkommunerne skal i fællesskab modne én familiebehandlingsindsats, som indeholder syv obligatoriske elementer. Ansøgningspuljens formål er at afhjælpe og løse udfordringer i udsatte familier, herunder undgå at familiens barn eller ung skal anbringes.

Det forventes, at ca. 4-5 kommuner vil modtage støtte fra ansøgningspuljen.

Målgruppe

Målgruppen for ansøgningspuljen er udsatte familier, hvor der er risiko for, at et barn eller en ung skal anbringes, men hvor det skønnes, at man ved en intensiv og koordineret indsats i familien kan skabe positiv udvikling og muligvis undgå en anbringelse. Familierne skal være i målgruppen for døgnophold/døgnbehandling.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er 30. oktober 2019 kl. 12.00

Hvem kan søge?

Ansøgningspuljens ansøgerkreds er kommuner.

Kommunerne skal have en lovende praksis på området, som de ønsker at videreudvikle, modne og vidensbasere i fællesskab med andre kommuner.

Ansøgere skal være opmærksomme på, at der skal anvendes en NemID-medarbejdersignatur ved oprettelse og indsendelse af digitale ansøgninger.

Yderligere oplysninger og adgang til at søge på Tilskudsportalen

 

Senest opdateret 12-09-2019

Kontakt

Center for Økonomi og Tilskudsadministration

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her