Pulje: SærligSoc

27-06-2019

Der er udmeldt en ansøgningspulje til særlige sociale formål. Ansøgningsfrist: Den 29. august 2019 kl. 12.

Socialstyrelsen har udmeldt en udlodningspulje på 14,9 mio. kr. til særlige sociale formål.

Ansøgningspuljens formål er at styrke den samlede sociale indsats i samfundet gennem tilskud til frivilligt socialt arbejde. Der kan således ydes tilskud til projekter, der styrker den frivillige ulønnede indsats og forebygger og afhjælper sociale problemer. Med denne ansøgningspulje kan der søges om midler til projekter i perioden fra 1. december 2019 til 30. november 2021, dvs. i en projektperiode på op til to år.

Temaet for årets SærligSoc-ansøgningspulje er: Fremme af deltagelse i frivillige fællesskaber gennem projekter, der er landsdækkende eller har et landsdækkende sigte/dækker et større geografisk område.

Målgruppe

Ansøgningspuljens målgruppe er mennesker, der har sociale problemstillinger eller befinder sig i en svær livssituation.

Hvem kan søge?

Frivillige organisationer, foreninger eller lignende med et socialt formål, der enten er landsdækkende eller har et landsdækkende sigte/dækker et større geografisk område.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 29. august 2019 kl. 12.

Ansøgere skal være opmærksomme på, at der skal anvendes en NemID-medarbejdersignatur ved oprettelse og indsendelse af ansøgninger.

Yderligere oplysninger og adgang til at søge på Tilskudsportalen

Senest opdateret 01-07-2019

Kontakt

Center for Økonomi og Tilskudsadministration

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her